maanantai 24. tammikuuta 2011

Löytöjen kierros kirpputorilla


Upea ruostunut kakkuvuoka. Menee ainakin näin pimeiden aikaan kynttiläalustaksi. Lopullinen käyttötarkoitus saattaa olla jotain ihan muuta. Vastaavanlaista vuokaa en ole ennen nähnyt, joten se oli pakko ottaa mukaan, vaikka kotoa löytyykin jo kymmenkunta kakkuvuokaa! Hintaa jäi 1,5e. Pelastusarmeijan kirpputorilla oli kaikki puoleen hintaan.


Toiselta, itsepalvelukirpputorilta löytyi tällaiset vanhat ompelutarvikkeet. Rasia oli minigrip-pussissa ja myyjä oli kirjoittanut siihen niin hauskan tekstin, että oli pakko laittaa tännekin näytille! Nämä pääsevät todennäköisesti ompelutarvike-aiheiseen tauluun.


Nämä vanhat diakuvat löytyi myös Pelastusarmeijalta. Odotin kassavuoroa ja tutkailin kassan edessä olevaa lasivitriiniä. Kun vuoroni tuli kysäisin mitä ihanat laatikot pitävät sisällään. Myyjä esitteli hämmentyneenä laatikoita. Kysyin hintaa, 1e. Meinasin hyppiä ilmaan, myyjä ei innostustani kai tajunnut. Piti dioja vissiin romuna... Toiselle romu, toiselle aarre. Alimpana vähän havainnollistava kuva lamppua vasten mitä kuvat pitivät sisällään.

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Tulinpa heti vastavierailulle. :)

Tosi kivoja kirppislöytöjä sulla, ja vielä edullisesti. Noita vuokia koitan itsekin aina kyttäillä, mut harmillisen vähän niitä on tarjolla - tai sitten ottajia on vain niin paljon. Mut onneks kaikki ei oo vielä tajunnu monenlaisen "romun" arvoa, niin edullisia löytöjäkin voi vielä tehdä!

Toi pussin teksti on kyl hulvaton! :D

Nija kirjoitti...

Joulun alla tuntui että kierrätysvinkkejä oli monessa lehdessä liittyen noihin vanhoihin kakkuvuokiin. Ja osa ei tietysti edes "kehtaa" myydä tuollaisia "romuja" eteenpäin :)

Kiitos vierailusta!