lauantai 15. tammikuuta 2011

Säilytyslöytöjä ja kortteja

Anttilan alennuksista löytyi sarja ihania säilytysrasioita. Tuotteet olivat hurjassa alennuksessa. Laskeskelin, että ainakin 80% oli alea! Tämä lokerikko on mainio ratkaisu lavuaarin reunalla seikkaileville koruille. Kylpyhuoneen hyllyyn sopiva. Myös tämä aukeava kansi on mainio, lisäksi sen läpi näkee mitä koruja siellä on.
Samaan sarjaan (ainakin luulen niin) kuului paperien ja lappujen säilytykseen sopiva lokerikko, joka meillä sai paikan keittiöstä. Spoons-laatikossa sopii säilyttää kaikkea pientä, esimerkiksi kolikoita.
_____________________________________________________

Eläkkeelle jäävä entinen työkaverini saa alkuviikosta pienen eläkepäivä-toivotuksen kortin muodossa. Kuva on kopioitu 12" x 12" kuvapaperista, ja väritetty leimasinmusteilla. Napit ovat muinoin löytynyt kirpputorilta. Teksti on Dymo-koneella kirjoitettu, valokuvakulmat Tiimarista.


Toinen viimeksi valmistunut kortti on isäni syntymäpäivä-piristys. Tässäkin kortissa Dymo-tekstiä, lisäksi Thickers-aakkosia, tarra Japanin tuliainen, nauhat jämälaatikosta.

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Tulin vastavierailulle. ;)

SannaS kirjoitti...

oi oi, kuola valuu noihin laatikoihin...mäkin niitä tutkailin alessa mut jätin sit kauppaan kun oli jo kädet niin täynnä tavaraa ;D
aivan ihanat kortit!!

Nija kirjoitti...

Kiitos!