torstai 17. helmikuuta 2011

Kirjakortti - korulipasKokeilin tehdä kirjakorttia inspiroituneena esim täältä. Nuuttausten saaminen paperiin tuotti vähän ongelmia, mutta viivotin ja virkkuukoukku ajoi asian. Tämän piti olla kokeiluversio ja uusi piti tehdä tilalle, mutta en malttanut olla koristelematta tätäkin! Toimii lahjalle rasiana ja ehkäpä myös korurasiana jatkossa.

Kukat sain tänään postissa. Ostin Askartelukirppikseltä setin kaikkea pientä askartelua varten. Pullonkorkkiin liimasin koholiimalla vanhahtavan kuvan ja päälle vielä reilusti koholiimaa. Kansikartongin päällystin kuviopaperilla, apuna oli kaksipuolinen tarralevy.

3 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Waude!! Upea luomus!! =)

kiala kirjoitti...

Tosi upea! Iiihaana! Kauniita nuo korut ja hieno idea käyttää korkkeja noin! Kirja näyttää kauniilta. Itse sitä on aina kriittisempi kuin mitä toiset huomaakaan. Nimim. kokemusta on. Tekemääni korttikirjaan sain kansikartongin murtumaan liian kovalla nuuttauksella, joten toinen paperi vain päälle :D Olisi helpottanut jos olisi aiemmin tehnyt tai tehnyt edes ohjeen kanssa, niin ei olisi tarvinut arvailla taitosten kokoa ym. Kai sitä oppii tehokkaammin kantapään kautta :D Käytin itsekin muovista sukkapuikkoa ja viivotinta nuuttaukseen. Minulla on sellainen millin vahvuinen kuplamuovilevy, jonka päällä nuuttaan.
Se bambileimasin jota kysyit on Sassafrasin, tässä linkki kuvaan (en tiedä kaupasta sen enempää) http://www.madcraftgroup.com/385087-zoom.html

Nija kirjoitti...

Joo totta puhut siitä miten sitä itse on aina kovin tarkka omista tuotoksistaan :) Mulla oli mielessä yksi ohje minkä netistä löysin, mutta tein suht omasta päästä loppupeleissä tuon kirjan. Kansikartonki repeili mullakin nuuttauksen takia. Muovilevy alla voisi olla ihan hyvä idea, kiitti!