perjantai 18. helmikuuta 2011

Pullonkorkkikoru sikarirasiassaKirpputorilta ostettuun sikarirasiaan muutti pullonkorkkikoru. Rasian päällystäminen ja koristeleminen saattaa olla vielä kesken. En ole varma pitäisikö reunassa pienellä lukevat tekstit peittää, esimerkiksi maalaamalla. Graphic 45-paperista leikatut kuvat koristavat laatikkoa. Sisällä on myös pätkä tarranauhaa Tiimarista sekä helmitarroja. Rasia toimii lahjapakkauksena ja käyttöä löytyy varmasti vielä jälkikäteenkin.

Pullonkorkkikoru on tehty samallalailla kuin edellisessä postauksessa oleva koriste. Koholiimalla kiinni ja päälle vielä lisää liimaa. Satiininauhoista ja pilkkunauhasta on ommeltu ruusuke ja taakse rintamerkkipohja.

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Ihana tuo koru :) idistä pitää lainata jos sallit - mein perhepiirissä täytetään tänä vuonna muutamat täydet kymmenet. Tuohon sankarin naamataulu ja avot - kunniamerkki on valmis ;)

Nija kirjoitti...

Tottakai saat lainata ideaa, kun se ei ole edes oma :) Jossain oon tuollaisen nähnyt ja siitä lähti oma idea eteenpäin! On kyllä hyvä lahjaidea toteutettuna juurikin noin kuin mainitsit..

SannaS kirjoitti...

waude!! Upea koru ja ihana rasia!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis rintakoru!!

Nija kirjoitti...

Kiitoksia :)