lauantai 22. lokakuuta 2011

Kampauspöydän lumoissa

Projekti nimeltä kampauspöytä käynnissä! Tai no loppusuoralla jo ollaan. Tein siis löydön kierrätyskeskuksesta hintaan 25e. Tällainen vanhanaikainen kampauspöytä on ollut etsinnässä jo pitkän aikaa. En ole aiemmin ajatellut, että voisin ostaa hieman kärsineen version ja kunnostaa sitä itse. Tämä pöytä teki vaikutuksen muotokielellään. Myös peilien täydellinen kunto pakotti tekemään kaupat!

Hioin ja maalasin pöydän, sillä maalipinta oli elämää nähneen oloinen. Irrotin penkistä punaisen hirvitys-päällisen ja penkki odottaa nyt uutta verhoilua (ja kaiketi myös hiontaa ja maalausta). Laatikoiden sisustat päällystin mustalla kontaktimuovilla, olivat sen verran huonossa kunnossa.

Uusi kangas löytyi kangas-outletista, mutta projekti tyssäsi niittipyssyn puutteeseen. Ajattelin ostaa pyssyn jotta homma etenee, mutta 30 euron hinta löi luun kurkkuun. En ajatellut niiden olevan niin kalliita! Täytynee odottaa syysloman loppua ja tehdä verhoilu koulussa.


4 kommenttia:

Santtu kirjoitti...

Mahtava löytö tämä! :)

Liina kirjoitti...

Jostain tupsahdin tänne kivaan blogiisi ja jään ilolla seuraamaan.

Nija kirjoitti...

Liina, Tervetuloa lukijaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Kampauspöytäsi on kaksonen mummon kampauspöydälle! Olet saanut kunnostettua pöytäsi tosi kauniiksi. Onnea hankinnallesi.
Äiti